Δευτέρα, 22 Απριλίου 2019

Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2017 Αμφιθέατρο Maroussi Plaza

Χορηγοί

  • ΧΟΡΗΓΟI

Η Office Line είναι ηγέτιδα εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων λύσεων υποδομών ΙΤ και υλοποίησης εξειδικευμένων έργων πληροφορικής, με 20 έτη παρουσίας στο χώρο υψηλής τεχνολογίας. Με κύρια χαρακτηριστικά την πολύχρονη τεχνογνωσία, την εξειδίκευση των πιστοποιημένων μηχανικών της σε τεχνολογίες Microsoft κι όχι μόνο, διαθέτει μια ευρεία γκάμα πελατών, ενώ είναι πιστοποιημένη με πληθώρα Gold Microsoft competencies για την παροχή cloud λύσεων κι εφαρμογών. Τον Μάιο 2017 βραβεύτηκε στην κατηγορία “Lifetime Customer Value in Azure” (Microsoft Partner Excellence Awards) και τον Οκτώβρη 2017 διακρίθηκε ως enabler για Digital Transformation στο πλαίσιο των InfoCom world awards.

H Pronet συνεργάζεται με επιχειρήσεις και χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς για περισσότερα από 25 χρόνια. Το πεδίο των δραστηριοτήτων της μεταβάλλεται διαχρονικά, ώστε να προσφέρει πάντα αξία στους πελάτες της. Παρέχει προϊόντα και υπηρεσίες, σχετικά με το Information & Operational Technology (IT&OT) Security, τη διαχείριση του IT και των απορρεόντων κινδύνων, με έμφαση στο Business Continuity.

Η SIGMA BUSINESS NETWORK είναι μια Ελληνική Εταιρεία με 20χρονη Διεθνή παρουσία στην Διαχείριση Κινδύνων, την Εταιρική Ανθεκτικότητα, την Επιχειρησιακή Συνέχεια, την Ασφάλεια Πληροφοριών, την Διαχείριση Κρίσεων και την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων. Με σφαιρική προσέγγιση, εξαιρετική τεχνογνωσία, πολύχρονη εμπειρία, υψηλή εξειδίκευση και παγκόσμιας αναγνώρισης πιστοποιήσεις, έχει υλοποιήσει δεκάδες έργα βοηθώντας εταιρείες και οργανισμούς κάθε μεγέθους σε Ελλάδα, Κύπρο, Βαλκάνια, Ευρώπη και Μέση Ανατολή.

Η Vodafone ως τηλεπικοινωνιακός πάροχος με όραμα και τεχνογνωσία, στηρίζει με αξιοπιστία ιδιώτες και επιχειρήσεις και συμβάλλει ενεργά στην οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη στη χώρα. Με επενδύσεις 1,5 δισ. ευρώ από το 2008 και ένα επενδυτικό πλάνο ύψους 500 εκατ. ευρώ έως το 2020, το οποίο περιλαμβάνει και την πρώτη μεγάλης κλίμακας δημιουργία δικτύου FTTH στην Ελλάδα, οδηγεί την αγορά μπροστά με καινοτόμα προϊόντα και ψηφιακές υποδομές.

  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΑΣ

Η Podium παρέχει διακεκριμένες υπηρεσίες διερμηνείας και μετάφρασης στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Η ομάδα μας, η οποία αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες διερμηνείς – μεταφραστές με πάθος για τη δουλειά τους και αδιαπραγμάτευτη δέσμευση στην ποιότητα, εγγυάται ακρίβεια και διαφάνεια. Η πορεία μας στο χώρο της διερμηνείας και της μετάφρασης έχει επιβραβεύσει την πίστη μας σ’αυτό που κάνουμε και τη συνεχή προσπάθεια να φανούμε αντάξιοι των απαιτήσεων της αγοράς και των πελατών μας.

  • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR

Conferience is an interactive web-app facilitating direct interactive possibilities among speakers and audiences for events such as: lectures, presentations, conferences, polling, training courses, seminars, focus groups, research & (executive) meetings.

  • YΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

Γίνετε χορηγός

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις σημαντικές παροχές της χορηγίας σας επικοινωνήστε απευθείας με τον:

Θάνος Θώμος, τηλ.: 210 6617 777 (εσωτ. 322), fax: 210 6617 778, e-mail: tthomos@boussias.com

  • ΧΟΡΗΓΟI
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΑΣ
  • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR
  • YΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

Δείτε τους όρους χρήσης. Επικοινωνήστε μαζί μας.

© 2019 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, T:210 6617777, F:210 6617778

Designed by Boussias
New Media Team