Δευτέρα, 22 Απριλίου 2019

Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2017 Αμφιθέατρο Maroussi Plaza

Οι προηγούμενες διοργανώσεις

3rd Business Continuity Management Forum

Πολυποίκιλη θεματολογία για τις σύγχρονες απειλές και τους τρόπους προετοιμασίας των επιχειρήσεων αναλύθηκαν από expert ομιλητές στο 3rd Business Continuity Conference.

Οι καλύτερες στιγμές του συνεδρίου:

Το 3ο Business Continuity Management Conference έδωσε όλες τις απαντήσεις σε καίρια ερωτήματα της σύγχρονης ανθεκτικής επιχείρησης

Κατά τον Stephen Hawking «καθώς η ανθρωπότητα βρίσκεται στην πιο επικίνδυνη φάση της ανθρώπινης ανάπτυξής της το ανθρώπινο είδος πρέπει να λειτουργήσει σαν ένα σύνολο για να αντιμετωπίσει τεράστιους κινδύνους που απειλούν τον πλανήτη. Μόνη λύση η συνεργασία, η ταπεινοφροσύνη και η προετοιμασία για τις φουρτούνες που έρχονται».

Σε αυτό το πνεύμα κινήθηκε το 3rd BCM Forum που πραγματοποιήθηκε στις 15 Δεκεμβρίου 2016 στο Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας με διοργανωτές το περιοδικό netweek της Boussias Communications και τη Fidel & Fortis Ltd.

Πιο επίκαιρη από ποτέ, η φετινή εκδήλωση εστίασε στις κύριες απειλές και τα συνεχώς αυξανόμενα απρόβλεπτα συμβάντα, οι συνέπειες των οποίων ρίχνουν πια βαρειά τη σκιά τους όχι μόνο σε κράτη και κυβερνήσεις, αλλά και σε επιχειρήσεις, εργαζόμενους και απλούς πολίτες. Υποδομές ζωτικής σημασίας, φυσικές καταστροφές, τρομοκρατία, ζητήματα κυβερονασφάλειας ήταν μεταξύ άλλων τα θέματα της φετινής εκδήλωσης. Είκοσι ( 20 ) ομιλητές από την επιστημονική κοινότητα, τη δημόσια διοίκηση, ανώτατα στελέχη επιχειρήσεων και Ειδικοί από την Ελλάδα και το εξωτερικό κατέθεσαν τις απόψεις τους σε μια σειρά θεμάτων που καλύφθηκαν σε 3 ενότητες.

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσιάσεις oμιλητών του 3rd Business Continuity Management Forum


2nd Business Continuity Management Forum: "Ηοw to make your BCM actually work"

Παρουσιάσεις oμιλητών του 2nd Business Continuity Management Forum


1st Business Continuity Management Forum: " How to Protect your Business in an Uncertain World "

Παρουσιάσεις oμιλητών του 1st Business Continuity Management Forum


  • ΧΟΡΗΓΟI
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΑΣ
  • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR
  • YΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

Δείτε τους όρους χρήσης. Επικοινωνήστε μαζί μας.

© 2019 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, T:210 6617777, F:210 6617778

Designed by Boussias
New Media Team