Δευτέρα, 22 Απριλίου 2019

Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2017 Αμφιθέατρο Maroussi Plaza

Ομιλητές

Ομιλητές

Key Opening Speaker Χρήστος Ζερεφός Ο Χρήστος Ζερεφός είναι Επόπτης του Κέντρου Ερεύνης Φυσικής της Ατμοσφαίρας και Κλιματολογίας της Ακαδημίας Αθηνών καθώς και Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης του Ελληνικού Ιδρύματος Έρευνας και Καινοτομίας.
Keynote Speaker James Baker Ο James Baker έχει καλύψει θέματα επικαιρότητας των επιχειρήσεων και της ναυτιλίας για πάνω από 20 χρόνια. Μετά από οκτώ χρόνια ως συντάκτης ειδήσεων στην κορυφαία ναυτιλιακή έκδοση της Lloyd's List, ανέλαβε τώρα το τιμόνι της “αδελφικής έκδοσης” Lloyd's List Containers, όπου καλύπτει τις παγκόσμιες εταιρείες ναυτιλίας, των λιμένων και της εφοδιαστικής.
Keynote Speaker Michael Crooymans, MBCI O Michael Crooymans είναι πολύ έμπειρο στέλεχος και Ειδήμων σε θέματα επιχειρησιακής συνέχειας. Εισήλθε στο χώρο το 2003 μετά από επαγγελματική ενασχόληση ετών με κρίσιμα επιχειρησιακά συστήματα και από τότε έχει συνεργασθεί με πολλές επιχειρήσεις στο πλαίσιο της υλοποίησης και βελτίωσης του συστήματος ΒCM.
Keynote Speaker Nικόλαος Λουκέρης O Nικόλαος Λουκέρης είναι ο Group Senior Security Policy και Assurance Manager στο Vodafone Group και έχει την ευθύνη για την ανάπτυξη και διάδοση των εταιρικών πολιτικών ασφάλειας καθώς και την διασφάλιση της συμμόρφωσης σε παγκόσμιο επίπεδο.
Keynote Speaker Prof Denis Fischbacher-Smith O καθηγητής Denis Fischbacher-Smith ασχολείται κυρίως με την με την έρευνα γύρω από την πρόληψη, τη προστασία και τη προετοιμασία στο πλαίσιο της επιχειρησιακής συνέχειας, καθώς επίσης με την ψυχολογία της ριζοσπαστικοποίησης και των εσωτερικών απειλών.
Keynote Speaker Corrado Zana O Corrado Zana είναι o Business Resilience Regional Leader, Continental Europe, Middle East, Africa (CEMEA) για τη Marsh Risk Consulting. Διαθέτει ευρεία εμπειρία και πρωτοστατεί για περισσότερα από 25 χρόνια στους τομείς του Cyber Risk & Business Continuity Management έχοντας αναλάβει πολύ σημαντικά έργα (projects) εταιρειών σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.
Άγγελος Βλασσόπουλος Ο Άγγελος Βλασσόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ ολοκλήρωσε ως αριστούχος τα μεταπτυχιακά προγράμματα MBA International και MSc in Information Systems, από το ίδιο πανεπιστήμιο. Εδώ και 20 χρόνια εργάζεται σε εταιρείες πληροφορικής με ειδίκευση σε business applications.
Κώστας Θεοδωρόπουλος O κ Κωνσταντίνος Θεοδωρόπουλος είναι Διευθύνων Σύμβουλος της Zelitron θυγατρικής της Vodafone η οποία δραστηριοποιείται σε παγκόσμιο επίπεδο στην παροχή υπηρεσιών Internet of Things. Eχει 25 ετή εμπειρία στο χώρο της πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών.
Παναγιώτης Κουρής Ο Παναγιώτης Κουρής γεννήθηκε στην Αθήνα. Μετά τις εγκύκλιες σπουδές του, εντάχθηκε στην οικογενειακή επιχείρηση Πληροφορικής OFFICE LINE ΕΠΕ, η οποία το 2009 μετατράπηκε σε ΑΕ, οπότε και ανέλαβε την εταιρεία ως Διευθύνων Σύμβουλος μέχρι και σήμερα, καθιστώντας την ως μια εδραιωμένη ελληνική εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων λύσεων Πληροφορικής με 20 έτη παρουσίας στο χώρο υψηλής τεχνολογίας.
CEO’S View Ξένια Κούρτογλου Απόφοιτος του Pierce και Deree College, ξεκίνησε την καριέρα της στον χώρο της Έρευνας Αγοράς το 1985, όντας ακόμα φοιτήτρια και μητέρα μιας κόρης 2 ετών, και το 1988 ίδρυσε την Focus Bari, ηγετική εταιρεία ερευνών με 29χρονη πετυχημένη πορεία στην ελληνική αγορά και διεθνή αναγνώριση.
Σοφία Μολίνου Μετά την ολοκλήρωση των μεταπτυχιακών της σπουδών στο Royal Holloway University of London στην Ασφάλεια Πληροφοριών το 2006, η Σοφία Μολίνου εργάστηκε στον τομέα της Ασφάλειας Πληροφοριακών Συστημάτων υλοποιώντας πολλαπλά έργα στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα. Διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην ανάπτυξη Πολιτικής Ασφαλείας και διαδικασιών (ISO 27001), σε Business Impact Analysis, σε Risk management (ISO27005) και Business Continuity Plans καθώς και σε έργα που αφορούν στη συμμόρφωση με κανονιστικές αρχές.
Καθ. Ελένη Μυριβήλη Η Ελένη Μυριβήλη απέκτησε το διδακτορικό της από το Πανεπιστήμιο Columbia της Νέας Υόρκης στην κοινωνική ανθρωπολογία και είναι Επίκουρος Καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου στην Ελλάδα.
Γιώργος Παπαπροδρόμου Ο Αστυνομικός Διευθυντής Παπαπροδρόμου Γεώργιος γεννήθηκε στα Γιαννιτσά Πέλλας. Κατετάγη στο σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας το 1984. Υπηρέτησε ως αξιωματικός σε πολυάριθμες αλλά και ειδικές υπηρεσίες κυρίως της Βορείου Ελλάδος (Αθήνα, Ροδόπη, Θεσσαλονίκη, Λήμνος, Πέλλα). Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, καθώς επίσης έχει την ειδικότητα του Δικαστικού Γραφολόγου (Forensic Document Examiner).
Βασίλης Ρούπας Ο Βασίλειος Ρούπας είναι Διευθυντής Στρατηγικής Ανάπτυξης, Ποιότητας και Καινοτομίας στα ELTA COURIER. Έχει συνολική εμπειρία πέραν των 20 ετών στον ιδιωτικό τομέα, σε εξειδικευμένους τομείς όπως της μαζικής εστίασης (VS GROUP ΟΜΙΛΟΣ ΣΤΑΘΟΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ), της ενέργειας – πετρελαιοειδών (MAMIDAKIS BROS GROUP OF COMPANIES) και λιπαντικών (AGIP HELLAS) ως ΑΝΑΛΥΤΗΣ, MANAGER και CFO.
Panelist Στυλιανός Αρώνης Ο Στυλιανός Αρώνης είναι Υπεύθυνος του Γραφείου Επιχειρησιακής Συνέχειας του Ομίλου της Alpha Bank (Ελλάδα και εξωτερικό). Διαθέτει πολυετή εργασιακή εμπειρία, καθώς έχει εργαστεί σε διεθνείς Οργανισμούς (Alpha Bank, Citibank International Plc , Shell Oil), στους τομείς Διαχείρισης Κινδύνων και Επιχειρησιακής Συνέχειας, Χρηματοοικονομικής Διαχείρισης και Επενδύσεων, Παρακολούθησης Αναθέσεων Δραστηριοτήτων σε Τρίτους (Outsourcing), Διαχείρισης Έργων.
Panelist Παναγιώτης Πανούσος Ο Παναγιώτης Πανούσος έχει 22 χρόνια εμπειρία σε θέματα λειτουργίας στον τομέα του φυσικού αερίου, εργαζόμενος στο κέντρο λειτουργίας της Δ.ΕΠ.Α. (Δημόσια Επιχείρηση Αερίου) και του Δ.Ε.Σ.Φ.Α. (Διαχειριστή Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου), και με συμμετοχή σε διάφορες φάσεις ανάπτυξης του ελληνικού συστήματος μεταφοράς, την παραμετροποίηση και λειτουργία του συστήματος εποπτικού ελέγχου και συλλογής στοιχείων (SCADA) του κέντρου ελέγχου.
Panelist Δρ. Κωνσταντίνος Παπαπαναγιώτου Ο Δρ Κωνσταντίνος Παπαπαναγιώτου είναι υπεύθυνος πωλήσεων για τις λύσεις cybersecurity που προσφέρει ο ΟΤΕ στους εταιρικούς του πελάτες. Έχει εργαστεί σαν υπεύθυνος ομάδων συμβούλων ασφάλειας τόσο στον Όμιλο ΟΤΕ όσο και σε εταιρίες του ιδιωτικού τομέα, παρέχοντας υπηρεσίες ασφάλειας πληροφοριών σε μεγάλους οργανισμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Panelist Λευτέρης Τζελέπης Ο Λευτέρης Τζελέπης δραστηριοποιείται στο χώρο της Πληροφορικής περισσότερο από 18 χρόνια. Προερχόμενος από τον τομέα των δικτύων Υπολογιστικών Συστημάτων, ειδικεύτηκε στην Ασφάλεια Πληροφοριακών Συστημάτων, ενώ παράλληλα έχει συμμετάσχει σε πληθώρα Έργων Πληροφορικής και Συμβουλευτικών Υπηρεσιών, από το 2004.
Panelist Dr. Σταμάτης Tουρνής Ο Δρ Σταμάτης Τουρνής FBCI PMP CISA CRISC, είναι Διευθύνων Σύμβουλος της SIGMA. Διετέλεσε ανώτατο στέλεχος σε μεγάλους ομίλους επιχειρήσεων, με σημαντική εμπειρία σε θέματα Διοίκησης, Πληροφορικής, Ανάλυσης & Αξιολόγησης Επιχειρησιακών Λειτουργιών, Διοίκησης Έργων και Εταιρικής Διακυβέρνησης. Διετέλεσε ανώτατο στέλεχος σε μεγάλους ομίλους επιχειρήσεων, με σημαντική εμπειρία σε θέματα Διοίκησης, Πληροφορικής, Ανάλυσης & Αξιολόγησης Επιχειρησιακών Λειτουργιών, Διοίκησης Έργων και Εταιρικής Διακυβέρνησης.

  • ΧΟΡΗΓΟI
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΑΣ
  • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR
  • YΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

Δείτε τους όρους χρήσης. Επικοινωνήστε μαζί μας.

© 2019 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, T:210 6617777, F:210 6617778

Designed by Boussias
New Media Team