Δευτέρα, 22 Απριλίου 2019

Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2017 Αμφιθέατρο Maroussi Plaza

Ανάλυση θεματολογίας

Α. Σημαντικότεροι κίνδυνοι
Αναλύουμε τους σημαντικότερους κινδύνους που απειλούν σήμερα την παγκόσμια κοινότητα, όπως:

  • Κλιματική Αλλαγή

Για πρώτη φορά ρίχνουμε φως σε αυτό το φλέγον ζήτημα. Επισημαίνουμε τους κινδύνους και τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής στη χώρα μας, καθώς επίσης τους κλιματικούς κινδύνους σε σχέση με τις επιχειρήσεις.
Πώς μπορεί το φαινόμενο αυτό να επηρεάσει την ανθεκτικότητα και την επιχειρησιακή συνέχεια των επιχειρήσεων και πως μπορούν να συμβάλουν στην προετοιμασία τους αλλά και στην αποτελεσματική αντιμετώπιση του συμβάντος.

  • Κυβερνοασφάλεια

Υπό το πρίσμα της Επιχειρησιακής Συνέχειας φωτίζουμε σκοτεινά της σημεία, όπως κυβερνοεπιθέσεις, κυβερνοεγκλήματα και λυτρισμικό (ransomware). Παράλληλα, συζητάμε με τους Ειδικούς για τις προεκτάσεις του GDPR και της έκθεσης στο cloud.

  • Αστοχία πληροφοριακών συστημάτων και διαχείριση κρίσης -τι δεν πρέπει να κάνουμε

Παρουσιάζουμε την περίπτωση της British Airways: Πώς κατόρθωσε να δημιουργήσει χάος στο αεροδρόμιο Heathrow και σε χιλιάδες ταξιδιώτες;

Β. Organisational Resilience
Για πρώτη φορά ανοίγουμε το κεφάλαιο Organisational Resilience. Είναι σύστημα, concept, ολόκληρη φιλοσοφία; Ποιος ο ρόλος της Επιχειρησιακής Συνέχειας και της Διαχείρισης Κινδύνων σε αυτό το σύστημα; Αναλύουμε τις κοινές προκλήσεις, αλλά και τους κοινούς στόχους της διαχείρισης κινδύνων και της Επιχειρησιακής Συνέχειας: εξηγούμε πώς οι δύο αυτοί τομείς μπορούν να συνυπάρξουν αρμονικά και συνδυαστικά με τα υπόλοιπα συστήματα προκειμένου να συνθέσουν ένα περιβάλλον Ανθεκτικό για την Επιχείρηση.

Γ. Πρακτικές πλευρές του BCM
Όπως σε κάθε συνέδριο, ειδικοί παρουσιάζουν και πρακτικά ζητήματα BCM ειδικότερου ενδιαφέροντος παρέχοντας τη δυνατότητα άμεσης εφαρμογής τους από τους συμμετέχοντες.

  • ΧΟΡΗΓΟI
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΑΣ
  • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR
  • YΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

Δείτε τους όρους χρήσης. Επικοινωνήστε μαζί μας.

© 2019 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, T:210 6617777, F:210 6617778

Designed by Boussias
New Media Team